Den grønne søvn er god for både dig og verden

Jeg har det med bambus ligesom jeg har det med min kat. Jeg elsker det bare! Hvordan kunne jeg ikke elske noget, der er så rart, så blødt og så venligt og kælent over for lille mig. Det er simpelthen bare et skønt og yderst behageligt materiale, og huden elsker det.

 

Søvn er vigtigt for dig og din krop, men også for din omverden. Du bliver nemlig et bedre, venligere og mere produktivt menneske af at sove godt og få den regeneration, som din krop, dit sind og din sjæl har brug for.

Forkæl din hud med bambus sengetøj

Et godt råd

Gode mand og gode kvinde, hør her på min bøn, men også på mit gode råd fra mig til jer: Find jer noget bambus sengetøj, fx et sæt bambus sengetøj 140×200 cm. Din krop og din seng vil takke dig for det.

Hvad er der så godt ved lige det her materiale?

Jo, det skal jeg sige dig. Det er bare et materiale, som giver den skønneste søvn. Jeg må indrømme, at jeg aldrig har fået noget bedre. Min mand, som er lidt gammeldags anlagt, insisterer stadig på at sove med det gamle bomuldssengetøj, men jeg har forlængst fundet noget forskelligt bambus sengetøj til mig selv, så jeg har noget at vælge imellem. Der er virkelig mange gode forskellige mønstre ude på markedet. Jeg har fx et blåt og gult blomstret sengetøj, som jeg virkelig elsker, fordi det minder mig sådan om sommer og frihed. Den frihed ligger helt klart i at have det behageligt, ligge behageligt og drømme behagelige drømme.

Drømmen om en grøn fremtid

Jeg har en drøm om en grønnere fremtid for hele kloden. I den drøm, som både er min dagdrøm, men også efterhånden en del af mine natlige drømme, går hele jordens befolkning sammen om at undgå at gøre mere skade på den her klode, end vi allerede har gjort. Vi har nemlig allerede nået det tipping point, som har forårsaget varige klimaproblemer og klimaændringer her på jorden, mener mange klimaeksperter. Desværre er alle ikke enige i dette.

 

Dette faktum bedrøver mig uendeligt meget, men det er på ingen måde en årsag til at opgive sine grønne drømme, for vi kan gøre meget for at forhindre, at jorden bliver træls for de fremtidige generationer. Her kan en ting som at vælge et materiale som bambus i stedet for materialer, der er mindre miljøvenlige, være en del af vejen mod en grønnere omstilling af vores private liv. Får vi enkeltindividerne med, så skal vi nok få de store multinationale  Men det skal jo ikke bare være mig. Alle skal da sove så godt og have  gode og behagelige drømme. Det under jeg jer virkelig. Det siger jeg jer. I er jo lige så skønne som jeg er, og hvorfor skulle I da ikke også kunne sove den gode og grønne søvn