Er du en af de mange danskere der overvejer at gøre noget ved dit smil og dit udseende ? Så synes vi fra All About Smiles at du burde læse den guide som vi har skrevet til netop dig, der leder efter mere information omkring hvordan du får et smukkere smil med usynlige skinner.

 

Inden du går i gang med at læse vores guide skal du vide, at vi er helt med på at det med tandretning ofte en en bekostelig affære. Og det er en helt ærlig sag – og du bør altid se på pris og overveje finansiering – inden du anskaffer en clear aligner er. Har du ikke råd, jamen hvad hjælper det så at tage imod en gratis analyse og 3D scanning ?

 

Men der er finansiering og løsning til dig der ude. Ethvert marked er anført af markedsledere. på markedet for usynlige skinner er det oftes ClearCorrect og Invisalign du møder. Som markedsledere har de udviklet deres helt egne clear aligners med avanceret  teknologi. Hertil er de som ofte mere end klar til at hjælpe med se på din finansiering. Dette afspejles også  i prisen på din endelige behandling af dine tænder.

 

Men får man så hvad man betaler for? Som altid gælder det også inden for tandretning. Det er vigtigt altid at huske på at hvad det egentligt er du betaler for. Dette er selvfølgeligt også tilfældet  når det gælder usynlige skinner. Som tommelfingerregel kan du dog regne med – nu bedre teknologi, nu højere pris – men med en højere pris, får de også langt de fleste fordele. når du vælger de muligheder, der koster lidt ekstra. Fordele såsom kvalitet, komfort og langvarige resultater.

 

Derfor bør du altid vælge  usynlige skinner af højeste kvalitet du kan komme i nærheden af. Det også ofte ensbetydende med en lang række af  fordele: Fx at du skal bruge langt færre udgifter på at udskifte dine skinner. Det vil altid medføre en række ekstra omkostninger.

 

Men hvad koster det så at komme i gang med tandretning?. Du kan regne med at omkostningerne du ender med at betale er en kombination af tilstanden i din mund og ikke mindst din tandstilling. Derfor er det vigtigt, at inden du overvejer eller går i gang med en behandling altid at få undersøgt hvor skæve dine tænder i virkeligheden er. Dine tænder tilstand har en enorm betydning for, hvor længe din behandling ender med at vare. Du skal derfor huske at det bedste du kan gøre inden du går i gang med en tandretning, er at tale med en certificeret tandlæge eller ortodontist, som kan rådgive dig om den bedste løsning for dig. Hos All About Smiles kan du komme i kontakt med en allerede i dag!

 

Klik her og få en aftale om tandretning allerede i dag