For bare få årtier siden, var det stort set kun i USA, at man kunne afprøve nye og smarte behandlingsmetoder, der på effektiv vis kunne forme kroppen eller på anden vis skabe synlige resultater. Mange vil for eksempel have hørt om fedtfrysning, hvor fedtdepoter fryses ned til minusgrader og herefter krystalliserer og forsvinder. Er man endnu bedre inde i de alternative behandlinger, kan det også være at man allerede har hørt om cryosauna. I en cryosauna fryses hele kroppen ned til cirka 130 minusgrader, og blodet vil automatisk trække sig ind omkring organerne for at beskytte. Efter behandlingen kan du opleve, når det skylder ud igen, et lykkerus og en glæde som aldrig før.

 

Nu er der så kommet endnu en ny behandlingsform til listen, og inden for de seneste år er den også kommet til Danmark. Behandlingsformen kan afhjælpe cellulite ved brug af Onda Cool Waves teknologien. Cellulite er det engelske ord for appelsinhud. Behandlingen er en effektiv måde, hvorpå man kan slippe af appelsinhud langt mere effektivt end med cremer, massage osv.

 

Hvordan fungerer behandling mod cellulite?

 

Ligesom fedtfrysning så er cellulite en ”udvendig behandling”, der altså ikke indebærer nogle former for kirurgiske indgreb eller operationer. Behandlingen mod cellulite forgår ved brug hjælp af Onda Cool Waves, der indsender mikrobølger til det dybe fedtlagt på det ønsket område af kroppen. Disse mikrobølger vil smelte de cellevægge væk, som danner den ujævne struktur, hvorefter kroppens naturlige proces til udskillelse af affaldsstoffer sættes i gang.

 

Tager det lang tid at blive behandlet ved hjælp af cellulite?

 

I modsætning til mange andre former for behandlinger er denne behandling mod cellulite faktisk en af de behandlingsformer, der kun vil kræve få behandlinger. Hos Shaping Studio i Randers og Egå tilbyder de behandling mod cellulite, og her anbefaler de, at man får foretaget 2 til 4 behandlinger for et optimalt resultat. Det er altså muligt at blive færdig med et behandlingsforløb i løbet af et par måneder, og herefter vil man tydeligt kunne se, hvordan den ujævne struktur i området får et mere glat og ensartet udtryk.  

 

Hvor kan jeg høre mere om cellulite?

 

Er du blevet nysgerrig på behandling mod cellulite, og kunne du godt tænke dig at høre mere om behandlingen, fra nogen der ved en hel masse om også de tekniske aspekter af cellulite? Så kan du med fordel kontakte Shaping Studios i enten Randers eller Egå, nord for Aarhus. Her sidder det dygtige og erfarne personale klar til at svare på alle dine spørgsmål vedrørende cellulite eller en af deres mange andre tilbud. Vælger du at tage det næste skridt, vil du allerførst blive inviteret til en gratis konsultation, hvor personalet vil forklare dig mere om behandlingen mod cellulite og i øvrigt sikre sig, at din krop er egnet til denne form for behandling.