Hos Helbreds klinikken i Kolding og Vejen, får du den traditionelle kinesiske behandling. Om det er massage, akupunktur eller en anden traditionel behandlingsmetode fra Kina. 

Darathip Somkarn som ejer og udfører alle behandlingerne, har en lang uddannelse indenfor akupunktur og massage teknikker i Danamrk. 

Tag et kig på Helbreds klinikkens hjemmeside og find den behandling du har brug for. Eller tag et kig på hendes profil side.

  • Helbreds klinikken har mange forskellige behnadlinger

Her kan du udover akupunktur og massage, finde cupping. En teknik med varme sugekopper der sættes på din krop hvor det er relevant. Cupping kan afhjælpe mange problemer i kroppen sammen med massage. Det er ikke for alle og der screenes med relavente spørgsmål, før en behandling begyndes.

 

Øreakupunktur er et mikrosystem, hvor hele kroppen er repræsenteret i øret på specifikke punkter. Ubalancer behandles ved at stimulere det punkt på øret, der svarer til den kropsdel, hvor der er problemer. En yderst effektiv teknik kaldet NADA eller 5 nåle øreakupunktur, er blevet fremherskende indenfor øreakupunktur. 

 

Moxa behandling er den varme behandling af Kinesisk urter er en gamle form behandling af Kinesisk Medicin, hvor behandler bruger Moxa-varme til at stimulere og bevæge Qi (energi i kroppen), behandling af kulde påvirkning samt fugt og stopper blødning.

 

GuaSha er en teknik, hvor man skraber/gnider på huden med et redskab, som traditionelt er lavet af sten eller horn. Det er en traditionel østasiatisk healing teknik, der har været anvendt i århundreder i Asien
og nu af akupunktører og udøvere af traditionel østasiatiske medicin på verdensplan.

  • Hvilken behandling har du brug for?

Har du smerter eller andre problemer i kroppen, men er usikker på hvilken type behandling vil hjælpe dig. Så kan du kontakte Dara og booke en samtale, hvor I sammen finder ud af det. Det er vigtigt at du modtager en behandling som hjælper din krop til at heale og få mere energi.

Har du problemer med vægten eller fødevarer allergier, kan du få kostvejledning hos Helbreds klinikken. Her arbejder vi ud fra din krops signaler sammen med ældgammel og effektiv kinesisk medicin. Selvom du ikke er syg, vil det gavne din krop og dit helbred at spise mad som din krop har brug for og drikke den urtethe der gør dig godt. 

  • Kontakt klinikken

Er du i nærheden af en af klinikkerne, så kig ind og hør hvornår der er en tid ledig. Du er også velkommen til at ringe på 93 88 32 99 og lægge en besked, husk at oplyse dit tlf. nr. både i besked og sms. Dara tager ikke telefonen, når hun er i gang med en behandling. Du kan også booke en tid på reservations siden, så er du sikker på at komme til når du kan.