At have skæve tænder kan være mere end blot et kosmetisk problem. At have skæve tænder betyder, at det er svært for dig at nå alle dele af dit tandkød og tandoverflade, når du børster tænder. Det betyder, at du sandsynligvis ikke fjerner alle bakterier og madrester ordentligt og derfor øger risikoen for huller i tænderne. Faktisk har mange undersøgelser vist, at der er en sammenhæng mellem tandsundhed og din fysiske sundhed. Derfor er det vigtigt at sørge for, at dine skæve tænder bliver rettet. 

Sådan virker invisalign

Invisalign er et system til orthodonti-behandling, som bruger plastikbøjler til at rette dine skæve eller krumme tænder uden brug af metalbøjler. Dette system bruger serier af plastik bøjler designet specielt til din mundform for gradvist at rette dine skæve tænder inden for 12-18 måneder. Dette giver dig muligheden for på en diskret måde at få rettet dine misdannede tænder uden besværet med traditionel ortodontisk behandling. 

 

Invisalign-systemet giver dig muligheden for lettere adgang til alle dele af din mund og bedre mulighederne for fuldstændig mundhygiejne og dermed sundere og styrkede knogler omkring de involverede områder i din mund. Desuden er det let at fjerne Invisalign-bøjlen hver gang du vil spise eller drikke noget andet end vand, hvilket betyder, at den daglige pleje af dine tænder og bøjler bliver meget lettere end med andre typer ortodontiske tandreguleringsprocesser.

Vælg den dygtigste special tandlæge i Danmark – Frederiksberg

Hos special tandlaegerne på Frederiksberg, som laver tandregulering med invisalign finder du en tandlæge med over 15 års erfaring med kompleks orthodontisk behandling og tandregulering via Invisalign teknologi i København. De har en dedikeret team af specialiserede tandlaeger og klinikere med meget dygtige kompetencer indenfor dette område og strikse protokoller for at sikre patienternes velbefindende hele vejen igennem processen. De ville elske at hjælpe dig med din invisalign-behandling! Du kan finde specialtandlægerne igennem invisalign frederiksberg, som hjælper dig med at finde den aller bedste specialtandlæge til regulering af dine tænder.

 

Alt i alt kan man sige, at Invisalign-systemet er et effektivt alternativ til traditionelle ortodontiske tandregulering med metalbøjler. Ved hjælp af denne type behandling kan du nemmere opnå lige og glatte tander uden besværet med besværlige metalbøjler. Derudover vil du bemærke en stor forskel i din mundhygiejne og generelle helbredstilstandsresultater hurtigere end ved traditionel ortodontisk behandling med metalbøjler. Vores aller bedste råd: Vælg aldrig en tandlæge, som lige har et smart bud på, hvad det koster for dig at få rettet tænder, men gå i stedet til en special tandlæge, som har meget erfaring med tandretning med invisalign. Vores bedste bud på en behandler er dem du finder på Frederiksberg i København